Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lanyard met telefoonkoord

Wit
Zwart
5 - 10 werkdagen
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Lanyard met telefoonkoord

Bij de lanyard met telefoonkoord heeft u slechts 2 keuzes. Wilt u de keycord in het wit? Of wilt u de keycord in het zwart? De lanyard is uitgerust met een telefoonkoord. Zo kunt u uw telefoon aan de keycord hangen. U heeft uw telefoon zo gemakkelijk bij de hand.

Levertijden

 De Lanyard met telefoonkoord is altijd onbedrukt en heeft dus een relatief kleine levertijd. U kunt uitgaan van een levertijd van 2 werkdagen. Als u vragen heeft over de keycord met telefoonkoord of over een van onze andere producten, dan kunt u deze gerust bij ons kwijt. U kunt ons bereiken via de chat en de mail, maar u kunt ons ook gewoon opbellen.

Lanyards bestellen

 Bent u van plan de lanyard met telefoonkoord te bestellen? Dan kunt u gemakkelijk het stappenplan volgen via de site. U kiest voor de kleur wit of zwart. Daarna geeft u de type van verzending aan en dan hoeft u nog alleen het aantal aan te klikken. Vervolgens kunt u de lanyards bestellen door op "direct bestellen" te klikken. Als u dan aangeeft waar de lanyards heen moeten, zetten wij de bestelling voor u in gang.

Specificaties
Breedte1,3 cm
Wat zeggen onze klanten?
8.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?