Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Tube lanyard

Full colour
Karabijnhaak
Ovale haak
H3
Sleutelring
Grote karabijnhaak
Zonder veiligheissluiting
Met veiligheissluiting
500
1.000
2.000
3.000
5.000
10.000
20.000
Anders

Informatie

Mooie tube lanyard 

Bent u op zoek naar een mooie lanyard met opdruk? Dan bent u bij Lanyardwereld aan het juiste adres. Deze lanyard tube heeft een dun nekkoord. Dit zorgt ervoor dat de lanyard fijn zit om uw nek en comfortabel is om te dragen. U kunt voor deze goedkope lanyard verschillende soorten haken kiezen.

Lanyard met bedrukking

Uw lanyards laten bedrukken voor een scherpe prijs, dat kan bij Lanyardwereld. Een tube lanyard met bedrukking is ideaal om uw bedrijf goed te promoten. Iedereen die de lanyard met uw bedrukking zal dragen, zal uw logo zien. Ook de mensen die langslopen of waar uw klanten mee praten zullen het logo zien. Deel de bedrukte lanyards uit op bijvoorbeelden feesten en evenementen. U maakt hiermee optimale promotie voor uw bedrijf. Zo maakt u niet alleen uw klanten of personeel blij met deze lanyards met bedrukking, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid.

Snelle levering bedrukte lanyards

De beste webshop op het gebied van bedrukte lanyards, dat is www.lanyardwereld.nl. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze werknemers. U kunt dit eenvoudig doen via de mail, chat en telefoon. Zij zullen u altijd de beste adviezen geven door hun jarenlange ervaring. Bij ons vindt u gegarandeerd de beste lanyards voor een scherpe prijs.

 

Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?