Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Tube lanyard met label

1 kleur
2 kleuren
3 kleuren
5 mm
8 mm
Triggerclip
Ovale haak
Dog hook
Sleutelring
Grote karabijnhaak
Met veiligheidssluiting
Zonder veiligheidssluiting
500
1.000
2.500
5.000
10.000
20.000
Anders

Informatie

Een tube lanyard met label als relatiegeschenk
Een tube lanyard met label is een neklint met een net iets andere vorm dan de meest bekende lanyards. De  tube lanyard is namelijk voorzien van een speciaal label. Hierdoor is een tube lanyard met label niet alleen handig, maar ziet deze er ook nog eens leuk uit. Uiteraard kunnen deze lanyards op verschillende manieren worden uitgedeeld. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden uitgedeeld of evenementen. Een andere mogelijkheid is om al uw medewerkers een mooie tube lanyard met label te geven als onderdeel van de bedrijfskleding. De tube lanyards met label zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en u en uw relaties kunnen dan ook jaren plezier hebben van onze mooie lanyards. Promotionele tube lanyards met label zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld een naamkaartje aan te hangen. Vanzelfsprekend kunt u onze tube lanyards met logo bestellen in diverse trendy kleuren. Via onze website kunt u twee verschillende combinatiekleuren kiezen waar wij vervolgens uw eigen lanyards van maken. In het overzicht kunt u direct zien welke kleuren u kunt kiezen. 

Personaliseren van tube lanyards met label
Het label van de tube lanyard is geheel naar uw smaak te personaliseren. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld tube lanyards met logo of tube lanyards met bedrijfsnaam leveren. Wanneer u kiest voor gepersonaliseerde tube lanyards met label geeft nu niet alleen een mooi geschenk, maar vergroot u bovendien ook nog eens uw naamsbekendheid. De mogelijkheden zijn enorm wanneer het gaat om tube lanyards met label. Wij denken graag met u mee over een bedrukte lanyard met label die past bij uw smaak. Weet u al hoe u uw eigen label tube lanyards met full-color bedrukking graag zou willen hebben? Onze medewerkers leggen u graag uit wat er allemaal mogelijk is wanneer u interesse heeft in lanyards met personalisering.

Hoe bestel ik mijn eigen lanyards?
Via onze website kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor uw eigen persoonlijke lanyards. Wij maken dan graag een interessant voorstel voor u. Uiteraard is ook het direct online bestellen van lanyards mogelijk bij ons. Via het keuze menu kunt u namelijk precies uw voorkeuren aangeven op het gebied van aantallen, kleur en personalisering. Wij staan graag voor u klaar!

Specificaties
Breedte5 of 8 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.9
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?