Lees hier het laatste nieuws

Lanyards bedrukken

Lanyardwereld biedt u een ruim assortiment aan lanyards die voorzien kunnen worden van een mooie bedrukking. De lanyards zijn erg praktisch in gebruik doordat ze geschikt zijn voor meerdere doeleinden en doelgroepen. De bedrukte lanyards zullen overal komen en op deze manier reclame maken voor uw bedrijf.

Goedkope lanyards met bedrukking

Zoekt u naar een goedkope lanyard met opdruk, dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben lanyards met logo in allerlei vormen en maten. U kunt op onze site verschillende lanyards met print vinden die wij verkopen. Lanyards met bedrukking kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Veel bedrijven gebruiken de lanyards met bedrijfsnaam om een bedrijfspasje aan te hangen.

Ik zoek een lanyard

Keykords met logo hebben eindeloos veel mogelijkheden tot personalisatie. Wij kunnen het keykord neklint bedrukken met uw logo. Wij kunnen een bedrukking van meerdere kleuren verzorgen. Bovendien kiest u de oplage, de kleur en het model van de keykoord. Vervolgens gaan wij de bedrukte lanyards snel en goedkoop leveren! Kortom, bent u op zoek naar een lanyard? Bij lanyardwereld vindt u een breed assortiment neklinten met metalen ring die exclusief zijn en extra naamsbekendheid of klanttevredenheid kunnen verzorgen voor uw organisatie.


Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten