Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lees hier het laatste nieuws

Goedkope lanyards met bedrukking

Zoekt u naar een goedkope lanyard met opdruk, dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben lanyards met logo in allerlei vormen en maten. U kunt op onze site verschillende lanyards met print vinden die wij verkopen. Lanyards met bedrukking kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Veel bedrijven gebruiken de lanyards met bedrijfsnaam om een bedrijfspasje aan te hangen.

Budget lanyard online bestellen

Op lanyardwereld vindt u een gevarieerd aanbod om online lanyards te bestellen. Wij leveren alle keycords bedrukt of onbedrukt uit voorraad en kunnen deze goedkoop voorzien van een full colour bedrukking. Bent u op zoek naar een webshop voor promotie met lanyards? Bij lanyardwereld vindt u budget-lanyards die met uw logo bedrukt kunnen worden.

Lanyard Noord-Brabant

Keycords, lanyards of neklinten kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Vaak worden deze goedkope relatiegeschenken uitgedeeld bij een evenement of beurs. Lanyards zijn goedkope promotieartikelen die bij veel gelegenheden een exclusief grote toegevoegde waarde hebben voor de naamsbekendheid of klanttevredenheid.

Ik zoek een lanyard

Keykords met logo hebben eindeloos veel mogelijkheden tot personalisatie. Wij kunnen het keykord neklint bedrukken met uw logo. Wij kunnen een bedrukking van meerdere kleuren verzorgen. Bovendien kiest u de oplage, de kleur en het model van de keykoord. Vervolgens gaan wij de bedrukte lanyards snel en goedkoop leveren! Kortom, bent u op zoek naar een lanyard? Bij lanyardwereld vindt u een breed assortiment neklinten met metalen ring die exclusief zijn en extra naamsbekendheid of klanttevredenheid kunnen verzorgen voor uw organisatie.

Custom made lanyards

Wilt u promotionele lanyards bestellen die passen bij uw bedrijf én uw bekendheid vergroten? Dan helpen wij u graag! Op onze website vind u vele soorten te bedrukken lanyards. Bekijk vrijblijvend ons assortiment goedkope lanyards met personalisering.


Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?