Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Budget lanyard online bestellen

Budget lanyard online bestellen

Op lanyardwereld vindt u een gevarieerd aanbod om online lanyards te bestellen. Wij leveren alle keycords bedrukt of onbedrukt uit voorraad en kunnen deze goedkoop voorzien van een full colour bedrukking. Bent u op zoek naar een webshop voor promotie met lanyards? Bij lanyardwereld vindt u budget-lanyards die met uw logo bedrukt kunnen worden. 

Eenvoudig bestellen via de webshop lanyardwereld
Het maakt niet uit of u kiest voor een grote of kleine oplage, de staffelprijzen zijn laag en de bedrukking wordt goedkoop aangebracht. De nekkoorden met bedrukking of de sleutelkoorden met print hebben een veiligheidssluiting, buckle of karabijnhaak en kunnen op beide zijden bedrukt worden. Verder kunt u kiezen of u graag een smalle goedkopere lanyard wilt, of een bredere luxe lan yard. Voor ieder budget is er een passend neklint. Lanyards voor een lage prijs met uw personalisatie kunt u gemakkelijk via de online webshop goedkoop bestellen. 

Budget keycords  digitaal voorstel
Een goedkope lanyard van topkwaliteit met uw eigen logo kan bijvoorbeeld bij concerten, open dagen, sportevementen of zakelijke beurzen uitgedeeld worden. Wanneer uw logo of bedrijfsnaam vaak gezien wordt, zal uw merk of organisatie bekender worden. Bovendien vindt iedereen het leuk om een bedrukt geschenk te krijgen in de vorm van een budget keycord. Daarom zal de tevredenheid ook toenemen. Via onze website kunt u gratis een digitaal voorstel aanvragen. Dit is een afbeelding die laat zien hoe het scherp geprijsde product er uiteindelijk met uw personalisatie uit gaat zien. Ook de offerte die u via onze webshop kan aanvragen is gratis en zonder verplichtingen. Heeft u nog vragen over de budget lanyards? Neem dan contact op met onze neklint klantenservice.

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?