Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lanyard Noord-Brabant

Op zoek naar lanyards

Keycords, lanyards of neklinten kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Vaak worden deze goedkope relatiegeschenken uitgedeeld bij een evenement of beurs. Lanyards zijn goedkope promotieartikelen die bij veel gelegenheden een exclusief grote toegevoegde waarde hebben voor de naamsbekendheid of klanttevredenheid.

Lanyard Noord-Brabant

Op zoek naar bedrukte neklinten in Brabant? De verschillende modellen lanyards kunnen verschillen in dikte, lengte en kleur. Bovendien zijn ze leverbaar in vele soorten en maten in diverse uitvoeringen. De veiligheidssluitingen en metalen haken zorgen ervoor dat sleutels, een telefoon, badge of fluitje veilig en gemakkelijk gedragen kan worden. ‘Ik zoek een lanyard in de omgeving van Eindhoven.’ Lanyardwereld levert deze lanyards die leverbaar zijn in diverse kleuren door heel Nederland en België, dus ook in Noord-Brabant! U kiest of u de keykoords bedrukt of onbedrukt wil hebben. Lanyards zijn exclusieve promotionele artikelen die gemakkelijk en goedkoop kunnen worden voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of andere tekst. Lanyards worden vaak gedragen door volwassenen bij evenementen, maar zijn ook veilig voor kinderen. Bij bijvoorbeeld een sportdag,spellendag of actiedag op een basisschool of middelbare school zullen lanyards zeker op prijs gesteld worden!

Digitaal voorstel keycord

Bij het digitale voorstel kunt u zien hoe de lanyards er inclusief personalisatie uit gaan zien. Hierbij ontvangt u een digitaal bestand met daarin het product waarop uw persoonlijke bedrukking is aangebracht. Na het digitale voorstel kan er nog iets aangepast worden als u dat zou wensen. Lanyards of keycords bedrukken tegen een lage prijs? Vraag nu gratis en zonder verplichtingen een digitaal voorstel aan voor de bedrukte of onbedrukte lan yards.

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?