Goedkope lanyards met bedrukking

Zoekt u naar een goedkope lanyard met opdruk, dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben lanyards met logo in allerlei vormen en maten. U kunt op onze site verschillende lanyards met print vinden die wij verkopen. Lanyards met bedrukking kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Veel bedrijven gebruiken de lanyards met bedrijfsnaam om een bedrijfspasje aan te hangen. Zo kun je makkelijk achterhalen of een persoon op de goede plaats is. Ook kun je lanyards met slogan gebruiken op evenementen. Hier kunt u dan duidelijk zichtbaar maken van welk bedrijf u bent.

U kunt natuurlijk ook andere dingen aan uw lanyard met opdruk hangen. U kunt bijvoorbeeld ook uw sleutels aan de lanyard met logo bevestigen. Zo raakt u uw sleutels nooit kwijt. Soms kunt u ook uw telefoon of een ander apparaat aan uw lanyard met print bevestigen.

De lanyard als reclamemiddel
Wilt u met de bedrukte lanyards een grote groep mensen bereiken? Dan kunt u uw lanyards met bedrijfslogo het beste uitdelen op een groot concert of een ander evenement. Daar loopt iedereen dan met uw lanyard met bedrijfsnaam. Op deze manier heeft iedereen die uw lanyard met slogan draagt uw lanyard met opdruk gezien, maar ook de mensen die nog geen lanyard met bedrijfsnaam hebben gehad zien uw logo overal. Dit is natuurlijk een erg goede manier van reclame maken.

Heeft u nog vragen over lanyards met opdruk. Of wilt u meer weten over het bestellen van lanyards? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u goed verder helpen. Weet u niet zeker hoe uw lanyard met logo eruit komt te zien? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen. U krijgt dan duidelijk te zien hoe uw bedrukte lanyard uiteindelijk er uit komt te zien.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten