Lanyards bedrukken

Als u denkt aan een lanyard denkt u waarschijnlijk meteen aan een koord om sleutels aan te hangen. Een lanyard wordt tegenwoordig al lang niet meer voor alleen sleutels gebruikt. Een lanyard is een nek lint en wordt ook wel een keycord genoemd. De lanyards zijn voorzien van een stevige karabijnhaak of buckle en vaak is het onderste deel van de lanyard los te koppelen.

Het gebruik van bedrukte lanyards is al jaren populair en deze populariteit zet zich alleen maar door. Een lanyard kan voor meerdere doeleinden en door verschillende doelgroepen gebruikt worden. Hierdoor zijn ze erg praktisch in gebruik.

Lanyardwereld beschikt over een uitgebreid en veelzijdig assortiment aan lanyards. U vindt bij ons de standaarduitvoering lanyards, maar bijvoorbeeld ook een lanyard met telefoonkoord of een lanyard gemaakt van gerecyclede petflessen.  

Organiseert u een evenement, beurs of open dag? Dan is het zeker verstandig om keycoards te kopen voor uw bezoekers. U kunt met gemak een toegangsbewijs of bezoekerskaart aan de bedrukte lanyard bevestigen. Door lanyards uit te delen vermindert u de kans op verlies van pasjes of toegangsbewijzen. Bedrukte lanyards zijn erg populaire relatiegeschenken om weg te geven. U kunt de lanyards met bedrukking ook inzetten als relatiegeschenk voor uw zakenrelaties of personeel. 

Heeft u als doel om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen? Laat dan de lanyards bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een tekst. De lanyards kunnen full color bedrukt worden. U kunt natuurlijk ook onbedrukte lanyards bestellen. De lanyards met bedrukking zijn al te bestellen vanaf 50 stuks.

Doordat de lanyards praktisch in gebruik zijn, zal de ontvanger het geschenk zeker gaan gebruiken. De bedrukte lanyards zullen hierdoor door veel mensen gezien worden. Dit zal zorgen voor extra naamsbekendheid voor uw organisatie.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten