Full color lanyards

Bent u op zoek naar een bedrukte lanyard die volledig in full color bedrukt kan worden? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Het mooie van full color is dat al uw logo’s perfect worden overgebracht. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kosten bij een logo dat uit heel veel kleuren bestaat. De lanyard komt er altijd prachtig uit te zien. De keycords bedrukken gebeurt hier met een speciaal proces.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Full color lanyards bestellen

Bij de full color bedrukking wordt gebruik gemaakt van sublimeren. Het sublimeren is een relatief nieuwe manier van bedrukken. Het keycords bedrukken wordt naar een nieuw niveau getild met de sublimatiedruk. Het bijzondere in de techniek is dat er wordt gedrukt bij een temperatuur waarbij de inkt vergast. Op diezelfde temperatuur gaan de vezels van de stof open staan. De inkt komt op deze manier in de vezel te zitten. Daarna worden de keycords weer afgekoeld waardoor de vezels weer dicht gaan. Op deze manier blijft de inkt in de vezels zitten. Zo krijgt u een mooi gekleurde lanyard. Doordat wij het logo eerst op een stuk plastic zetten, wat wij daarna weer tegen de lanyard aandrukken tijdens het verhitten van de inkt en de lanyard, komt het logo precies te staan waar wij dat willen. Op deze manier wordt uw eigen lanyard gemaakt.

Meer lezen >

Full color lanyards met logo

Wilt u de keycords bestellen? Dan kiest u eerst voor het model keycord dat u wilt hebben. Vervolgens kunt u kiezen voor de kleur van de lanyard. Als u de kleur heeft gekozen van de lanyard geeft u aan dat u het artikel wilt laten sublimeren. Als u dat heeft gekozen kunt u kiezen voor eventuele accessoires zoals een kaarthouder. Als laatste hoeft u alleen nog maar de juist manier van transport te kiezen en het aantal in te vullen. Als u alle gegevens goed heeft gekozen klikt u op de knop “Direct bestellen”. U kunt natuurlijk ook kiezen om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Gefeliciteerd u heeft uw full color lanyard gekocht.

Meer lezen >