Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

bedrukte Hondenriem

Informatie

 

Hondenriem met bedrukking

Een  hondenriem met bedrukking van uw logo besteld u goedkoop en gemakkelijk bij Lanyardwereld. Vanaf 10 stuks kunnen we een uw hondenriem produceren in uw eigen kleur en voorzien van uw gewenste tekst of bedrijfslogo. Dat kan met 1 kleur opdruk tot full color opdruk, ideaal om een bijvoorbeeld een foto is bedrukken. De hondenriem met bedrukking is een zeer functioneel relatiegeschenk waar iedere dierenliefhebber blij mee zal zijn. 

Custom made hondenriem 

Een eigen PMS kleur is zeer zeker mogelijk bij deze custom made hondenriem. We kunnen de gehele lengte gebruiken en in de breedte aflopend bedrukken. Ook kunnen we beide zijdes bedrukken waardoor uw bedrijfslogo zeer zeker zal opvallen.

Deze volledig op maat gemaakte hondenriem is zeer geschikt voor hondenpensions, hondenfokkers, dierenwinkels of ander dier-gerelateerde bedrijven of evenementen.

Een eyecatcher ten top. De standaard lengte is 125 cm lang 2,5 cm breed maar kan natuurlijk naar wens worden aangepast. Dat biedt natuurlijk een groot oppervlak om uw logo of boodschap te vermelden. 

Hondenriem met logo 

De Hondenriem met logo is van hoge kwaliteit en ligt licht in de hand.
U kunt deze hondenriem natuurlijk gebruiken voor het uitlaten van uw hond want een fijne, sterke hondenriem met logo vergroot het plezier van het uitlaten van uw hond maar denk bijvoorbeeld ook aan hardlopen met uw hond.

De gepersonaliseerde hondenriem kan gemaakt worden van polyester, een licht ruw oppervlak,  wat ideaal is voor een hondenriem met 1 tot 4 kleuren bedrukking of nylon materiaal wat wat zachter aanvoelt en door middel van sublimatiedruk de hondenriem wordt voorzien van uw logo, ideaal voor full color foto’s en afbeeldingen.  

Deze hondenriem kunnen wij voor u personaliseren door uw gewenste tekst erop te bedrukken. Bijna iedere boodschap is mogelijk. Een eigen tekst op uw hondenlijn is een ideale reclame uiting waar elke dierenliefhebber blij van wordt.

 

Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons