Lanyards oplaadkabel

De bedrukte lanyard oplaadkabel is niet meer weg te denken uit onze samenleving. we leven namelijk in een digitaal tijdperk. Niets is zo handig om in staat te zijn om met een lanyard oplaadkabel je telefoon op te kunnen laden. De lanyard is een combinatie van twee toppers. Het bestaat uit een USB C, micro USB of ios oplader en een sluiting met mini karabijnhaak. Aan deze karabijnhaak kunt u bijvoorbeeld een badge of sleutelhanger hangen. De lanyards zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lanyards oplaadkabel bedrukken

De bedrukking bij de lanyard oplaadkabel bevindt zich niet op de keycord zelf maar op de houder. Hierdoor heeft u ook niet het probleem dat de opdruk niet zichtbaar is wanneer deze binnenstebuiten wordt gedragen. Uw logo of stukje tekst op de houder kunt u bij Lanyardwereld tot in wel 4 kleuren laten bedrukken. Wilt u liever een neutrale houder bestellen dan is dat geen probleem. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om de houder onbedrukt te bestellen.

Meer lezen >

Lanyards oplaadkabel met logo

De lanyard oplaadkabel is een ideaal product als giveaway of voor promotionele doeleinden. De keycords zijn voornamelijk een populair product om weg te geven bij beurzen of evenementen maar ook tijdens netwerkdagen of open dagen van bedrijven of scholen doen de lanyards het goed. Dankzij deze kabel zijn mensen in staat om hun mobiel op te laden aan hun laptop zonder hiervoor hun oplader mee te hoeven nemen. oook is nabijheid van een stopcontact hierdoor niet noodzakelijk. Door het gebruik van de kabel zullen mensen steeds weer aan uw bedrijf herinnerd worden wanneer ze de opdruk op de houder zien.

Meer lezen >