Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Onbedrukte lanyards

Wilt u met bedrukte lanyards effectief reclame maken tijdens evenementen of sportactiviteiten? Met een lanyard met opdruk valt uw bedrijf op tussen de menigte! Het grote voordeel van een lanyard is dat de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. Bij ons kunt u de lanyard tot wel 4 kleuren bedrukken. Een bedrukte keycord is een uitstekende optie om jouw sleutels en badges bij elkaar te houden. Alle varianten zijn standaard voorzien van een triggerclip. U heeft de keuze uit verschillende soorten koorden die slechts 2 tot 2,5 centimeter groot zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een telefoonkabeltje, een badgehouder, een kaarthouder of een munthouder. Ook heeft u de keuze uit lanyards met buckle. Dit houdt in dat u gemakkelijk uw pasjes en sleutels los kan klikken van de lanyard zodat u niet hoeft te bukken om een slot open te draaien of een pasje te scannen. Komt u in de buurt van machines? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een lanyard met veiligheidssluiting. Bij grote spanning schiet de lanyard automatisch los en kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan.
9,3
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Onbedrukte lanyards bestellen

Er zijn altijd wel promotionele keycords te vinden die passen bij uw wensen. Lanyards met logo zijn tijdloze reclamemakers en zorgen voor een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw evenement. Kies bijvoorbeeld voor een lanyard met het logo van uw evenement of bedrijf. Hiermee geef je de lanyard een extra persoonlijke touch! Uw naam of logo komt keer op keer in beeld doordat een lanyard een echt gebruiksvoorwerp is. Uw evenement of bedrijf zal er extra door opvallen en ook na afloop zal uw naam nog vaak in de aandacht staan!

Promotionele lanyards

Wij helpen u graag met de opmaak van uw lanyard. Voor het bestellen van lanyards bent u bij lanyardwereld.nl op het juiste adres. Kleine en grote oplages leveren we razendsnel en desgewenst met spoed. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte lanyard eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan bij onze deskundige medewerkers en laat u verrassen door een uniek ontwerp