Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Promotional Lanyards

Bedrukte Promotional Lanyards

Een lanyard is een geschenk dat past bij vele gelegenheden. Zo worden promotional lanyards bijvoorbeeld veel gebruikt op kantoren, congressen en bijeenkomsten. In veel gevallen wordt een keycord met naam daarbij gebruik om bijvoorbeeld een naamkaartje of badge aan te hangen. Een lanyard ziet er dan ook niet alleen erg leuk uit, maar is bovendien ook nog handig. Er zijn vele soorten keycords, zodat er altijd wel een promotioneel keycord te vinden is dat past bij uw wensen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lanyards met veiligheidssluiting.

Goedkope keycords kopen

Wij kunnen ook lanyards bedrukken. Zo kunt u precies bepalen wat er op uw lanyard komt te staan. Een lanyard wordt ook wel keycord genoemd en kan er op verschillende manieren uit zien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bedrukte lanyards met uw bedrijfsgegevens. Hiermee weet iedereen van wie de lanyards die ze dragen afkomen. Wij kunnen de keycords bedrukken voor een klein meerprijsje. Natuurlijk kunnen wij de lanyards ook onbedrukt leveren. Wilt u onbedrukte lanyards kopen? Dan kunt u zelfs rekenen op een kortere levertijd dan bij bedrukte lanyards. Als u wenst dat wij de keycords bedrukken, dan heeft u wel een veel leukere lanyard.

Wij maken een gratis en vrijblijvende offerte voor u

Neem zeker eens een kijkje in onze webshop voor ons assortiment aan promotional lanyards. Wij hebben vele soorten goedkope lanyards en ook lanyards van hoge kwaliteit met voor ieder wat wils. Bent u van plan lanyards te bestellen? Dan kunt u op de site zoeken naar een leuke keycord die u bevalt. Als u de juiste lanyard heeft gevonden, dan kiest u eerst de kleur van het gekozen type lanyard. Daarna kunt u kiezen uit hoeveel kleuren uw bedrukking bestaat. Ook kunt u daarna kiezen voor verschillende accessoires. Denk hierbij aan een kaarthouder of een telefoon kabeltje. Als laatste geeft u aan de manier van transporteren en het aantal lanyards dat u wilt kopen.

Bel mij terug!
Advies nodig?