Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lanyard met buckle 2 cm

Wit
Oranje
Blauw
Geel
Rood
Navy
Zwart
Groen
Geen accessoires
Telefoon kabeltje
Ski pas houder
Harde kaarthouder 10 x 6 cm
Flexibele kaarthouder 9,5 x 7 cm
Flexibele kaarthouder 10,2 x 10,9 cm
Flexibele kaarthouder 17 x 11,5 cm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
50
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Lanyard met opdruk

Dit keycord is voorzien van een standaard lanyardhaak, musketon haak, en heeft een safety break. Dat wil zeggen dat als iemand aan het keycord trekt dat deze automatisch los zal schieten om verstikking te voorkomen. Een keycord is ideaal om dingen aan te hangen zoals pasjes, zodat u deze niet steeds uit uw broekzak of portemonnee hoeft te halen maar deze simpelweg om uw nek kan hangen. Onze lanyard met print en musketon haak kunnen ook met bedrukking bestelt worden.

Promotie met een lanyard met bedrukking

Een lanyard met musketon haak met bedrukking is ideaal om promotie te maken voor uw bedrijf. Iedereen die de lanyard zal dragen ziet iedere keer uw logo weer, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Over de promotie van uw bedrijf hoeft u zich in ieder geval geen zorgen meer te maken na het uitdelen van lanyards met bedrukking. Deel ze bijvoorbeeld uit op informatiemarkten of open dagen. Verder kunnen ze ook uitstekend dienen voor uw personeel. Het grote voordeel van bedrukte lanyards met print en musketon haak is dat deze een lage prijs hebben. Zo kunt u voor een lage prijs veel relaties bereiken met uw geschenk met opdruk. Ook een persoonlijke bedrukking op de lanyards is mogelijk, bijvoorbeeld voor een goede vriend of familie. Deze persoonlijke geschenken zullen zeker gewaardeerd worden.

Snelle levering

Op lanyardwereld.nl kunt u ervan op aan dat uw bestelling ook daadwerkelijk snel geleverd wordt. Onbedrukte keycords met bedrukking worden al in twee dagen bij uw afgeleverd. Indien u een bedrukking op de lanyards wenst zal dit tien tot vijftien werkdagen duren voordat u deze in huis heeft. Zo weet u zeker dat u zich snel kunt richten op de promotie van uw bedrijf met behulp van de lanyards met logo. Dankzij onze jarenlange ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken weet u zeker dat de bedrukking er goed uit zal zien. Mocht u nog vragen hebben over de bedrukking of over de lanyard met print en musketon haak, neem dan contact met ons op.

Specificaties
Breedte2 cm
Drukoppervlak22 x 1,3 cm
MateriaalPolyester
Wat zeggen onze klanten?
8.9
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?