Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lanyard met buckle en veiligheidssluiting 2cm

Wit
Oranje
Blauw
Geel
Rood
Navy
Zwart
Groen
Geen accessoires
Telefoon kabeltje
Ski pas houder
Harde kaarthouder 10 x 6 cm
Flexibele kaarthouder 9,5 x 7 cm
Flexibele kaarthouder 10,2 x 10,9 cm
Flexibele kaarthouder 17 x 11,5 cm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
50
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Mooie lanyards

Op zoek naar een mooie lanyard met bedrukking? Dat vindt u bij Lanyardwereld! Deze lanyard is voorzien van een musketonhaak, waardoor je makkelijk iets aan de lanyard kan hangen. Een musketonhaak heeft een stevige sluiting. U zult uw spullen dus nooit kwijtraken als u ze aan deze lanyard hangt. Ook is de lanyard voorzien van een veiligheidssluiting tegen verstikkingsgevaar. De lanyards zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lanyards met opdruk

Uw lanyards goedkoop laten bedrukken, dat doet u het beste bij Lanyardwereld. Een lanyard met musketonhaak met bedrukking is ideaal om promotie te maken voor uw bedrijf. Iedereen die de lanyard zal dragen, ziet uw logo. Ook kunnen mensen die langslopen of waar uw klant mee praat het logo zien. Zo maakt u niet alleen uw klanten blij met een mooie lanyard maar zorgt u ook nog voor eens voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Het grote voordeel van bedrukte lanyards met veiligheidssluiting en musketonhaak is dat deze een lage prijs hebben. Zo kunt u voor een lage prijs veel relaties bereiken met uw geschenk met bedrukking. 

Korte levertijd

De beste online webshop op het gebied van bedrukte lanyards, dat is www.lanyarwereld.nl. Heeft u de lanyard nodig voor uw klanten of persoonlijk gebruik? Het kan allemaal. Wij leveren de bedrukte lanyards namelijk in grote en kleine oplages. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd terecht bij onze werknemers. Neem eenvoudig contact op met onze werknemers via de mail, chat of telefoon. Bedrukte lanyards voor een scherpe prijs, die vindt u bij Lanyardwereld. 

 

Specificaties
Breedte2 cm
Drukoppervlak22 x 1,3 cm
Maximale aantal kleuren4
MateriaalPolyester
Wat zeggen onze klanten?
8.9
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?