Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lanyard met telefoonkoord 1,3 cm

50
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Lanyard met telefoonkoord

Bij de lanyard met telefoonkoord heeft u slechts 2 keuzes. Wilt u de keycord in het wit? Of wilt u de keycord in het zwart? De lanyard is uitgerust met een telefoonkoord. Zo kunt u uw telefoon aan de keycord hangen. U heeft uw telefoon zo gemakkelijk bij de hand.

Levertijden

 De Lanyard met telefoonkoord is altijd onbedrukt en heeft dus een relatief kleine levertijd. U kunt uitgaan van een levertijd van 2 werkdagen. Als u vragen heeft over de keycord met telefoonkoord of over een van onze andere producten, dan kunt u deze gerust bij ons kwijt. U kunt ons bereiken via de chat en de mail, maar u kunt ons ook gewoon opbellen.

Lanyards bestellen

 Bent u van plan de lanyard met telefoonkoord te bestellen? Dan kunt u gemakkelijk het stappenplan volgen via de site. U kiest voor de kleur wit of zwart. Daarna geeft u de type van verzending aan en dan hoeft u nog alleen het aantal aan te klikken. Vervolgens kunt u de lanyards bestellen door op "direct bestellen" te klikken. Als u dan aangeeft waar de lanyards heen moeten, zetten wij de bestelling voor u in gang.

Specificaties
Breedte1,3 cm
Wat zeggen onze klanten?
8.9
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?