Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lanyard met telefoonkoord, haak en buckle 2 cm

Wit
Rood
Geel
Zwart
Navy
Geen accessoires
Ski pas houder
Harde kaarthouder 10 x 6 cm
Flexibele kaarthouder 9,5 x 7 cm
Flexibele kaarthouder 10,2 x 10,9 cm
Flexibele kaarthouder 17 x 11,5 cm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
50
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Bedrukte lanyard

Deze lanyard wordt geleverd met haak en telefoonkoord en kan eenvoudig om uw nek worden gehangen. Met behulp van het telefoonkoord kunt u ook uw telefoon eenvoudig bij de hand hebben zonder dat u deze kwijt raakt. Overige dingen kunt u aan de haak hangen, zoals pasjes en sleutelhangers. Uw lanyard zal uw veel moeite besparen. Bij ons kunt u ook bedrukte lanyards bestellen. Een keycord met bedrukking is een mooi gepersonaliseerd geschenk voor vele doeleinden.

Keycord als promotioneel geschenk

Lanyards met haak en telefoonkoord met opdruk kunnen ook ingezet worden als bedrukt relatiegeschenk voor uw bedrijf. Op het koord kan groot uw logo en bedrijftekst gezet worden. Iedereen die de lanyard ziet zal meteen uw logo herkennen, wat erg goed is voor de promotie van uw bedrijf. Bedrukte lanyards zijn goedkope relatiegeschenken, waardoor u veel mensen kunt bereiken met uw boodschap. Verder kunnen deze op vrijwel elk bedrijf en situatie toegepast worden, bijvoorbeeld op een open dag of informatiemarkt.

Gratis digitaal voorstel

Op lanyardwereld.nl is het mogelijk om gratis een digitaal voorstel aan te vragen. Zo kunt u kosteloos te weten komen of de bedrukking eruit komt te zien zoals u het in gedachten had. Indien u besluit om een bestelling te plaatsen dan is het wel zo fijn indien deze ook snel geleverd wordt. Onbedrukte keycords worden al in twee werkdagen op het gewenste leveradres afgeleverd, en lanyards met opdruk duren 10 tot 15 werkdagen. Mocht u nog vragen hebben over onze goedkope lanyard met haak en telefoonkoord met/zonder bedrukking, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Specificaties
Breedte2 cm
Drukoppervlak22 x 1,3 cm
MateriaalBuckle, musketonhook
Wat zeggen onze klanten?
8.9
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?