Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lanyard met twee karabijnhaken 2 cm

Geel
Oranje
Zwart
Grijs
Rood
Groen
Donkergroen
Navy
Wit
Royal blue
Geen accessoires
Telefoon kabeltje
Ski pas houder
Harde kaarthouder 10 x 6 cm
Flexibele kaarthouder 9,5 x 7 cm
Flexibele kaarthouder 10,2 x 10,9 cm
Flexibele kaarthouder 17 x 11,5 cm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
50
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Lanyard 2 cm met tweer karabijhaken

Een bedrukte lanyard met dubbele haak bestellen, dat kan goedkoop bij lanyard wereld! Wij hebben een ruim assortiment aan budget lanyards die allemaal kunnen woorden voorzien van een full colour bedrukking.

Bedrukte lanyard met dubbele haak

Op onze website vind u een groot aanbod aan lanyards. Van lanyards met een speciale sluiting tot aan keycords die zeer goedkoop zijn, u vindt het allemaal bij lanyard wereld! Wij presenteren u hier een speciale keycord met dubbele haak dat gemakkelijk op feesten, evenementen of festivals uitgedeeld kan worden. De keycord met dubbele haak kan worden ingezet om uw pasjes bij te houden of om sleutels aan te hangen.

Ideaal relatiegeschenk voor ondernemers

Neksleutelhangers zijn goedkoop en worden in bulk verkocht. Hierdoor is een bedrukte lanyard zeer geschikt als relatiegeschenk of give-away tijdens evenementen. U kunt de keycords bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door de bedrijfsgegevens die op de lanyards gedrukt zijn, kunnen de lanyards ook als promotiemiddel voor uw bedrijf ingezet worden. Lanyards met uw bedrijfsnaam of logo zullen zorgen voor een goede reclame voor uw bedrijf en voor een grotere naamsbekendheid.

Levering in 2 werkdagen

Wanneer u de bedrukte lanyard met dubbele haak zonder opdruk besteld is de levertijd maar 2 werkdagen. Heeft u de neksleutelhangers met opdruk besteld? Dan is de levertijd 5 tot 10 dagen. U kunt de levertijd laten versnellen door middel van spoedlevering. Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Digitale offerte

Wilt u graag vooraf aan uw bestelling zien hoe uw bedrukte lanyards eruit komen te zien? Dat kan met het digitale voorstel! Vraag gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan op onze website. Hierbij krijgt u een digitaal beeld waarop te zien is hoe de lanyard met bedrukking eruit zal komen te zien.

Specificaties
Drukoppervlak22 x 1,3 cm
Afmeting2 cm breed
DruktechniekTransferdruk
Minimale afname100 stuks
Wat zeggen onze klanten?
8.9
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?